2010. november 22., hétfő

Elementálok, negatív gondolati entitások

Védőháló, negatív elementálok

Amikor az ember negatív gondolatokat és érzéseket táplál magában, vagy esetleg negatív tulajdonságai vannak, a csakráin és auráján lévő védőhálókon lyukak vagy berepedezések keletkeznek.
Mivel az illető tele van negatív érzésekkel, gondolatokkal, negatív entitásokat vonz magához, melyek a védőháló repedésein vagy lyukain keresztül bejutnak.Ezek olyan dolgok megtételére késztetik az illetőt, melyet egyébként soha nem tenne meg.
Például, ha egy ember különösen dühös, különböző csakráinak a védőhálói elszakadnak, és ezen keresztül még több haragos entitás jut be a csakrákba. Súlyos esetben akár nagy lyukak is keletkezhetnek a hálókon, még irányíthatatlanabbá téve viselkedését az illetőnek.
Ezeket pszichés parazitáknak is nevezhetjük, akik energiával rendelkeznek és a pácienstől függ az életben tartásuk.

Mi a különbség egy gondolati entitás és egy elementál között?
A gondolati entitás egy mesterséges lény, amelyet mi teremtünk, az elementál viszont a láthatatlan világ egy természetesen előforduló, ám alacsony rendű lénye.
Nagyságukat tekintve néhány mm-től több centis méretig léteznek, attól függően mekkora hatást gyakorolnak az emberre. Hatásukat a védőhálókon keletkezett lyukakon, repedéseken keresztül tudják érvényesíteni az emberre.
A negatív elementálok ugyan sok zavart és problémát okoznak a pszichésen kiegyensúlyozatlan egyéneknél, valójában azonban nagyon gyengék, és egy tapasztalt terapeuta felszínre hozva ténykedésüket, letakarítja a kliens aurájáról.
Tisztánlátással érzékelni lehet jelenlétüket, és megfelelő technikákkal megbízhatóan eltávolíthatóak.
Ha valaki kényszeres viselkedések, hallucinogén anyagok vagy egyéb tudatmódosító szertől kiegyensúlyozatlanná válik, erőszakos természetű elementálokat vonz magához, akik folyamatosan ingerlik vagy ösztönzik az embert negatív cselekedetei megismétlésére, hogy még több energiához jussanak.
Amikor elhatalmasodnak az energiarendszereinken ezek a test nélküli entitások csak szakember segítségével távolíthatóak el.
Megfelelő technikákkal, néhány alkalmas kezeléssel úrrá lehetünk a számunkra kellemetlen viselkedésmintákon.
Várom jelentkezését azoknak, akik változtatni szeretnének beidegződéseiken, szokásaikon.
Érdligeten, Budakeszin, Bp-en II.ker.Margit krt-on rendelek
06 30 99 62 549-es telefonon várom hívását, időpont egyeztetésre.

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...