2012. augusztus 9., csütörtök

Családi karma

Őseink adósságai  - családi karma

  Egyre gyakrabban fordul elő olyan eset, amikor már mindent megtettünk egy bizonyos cél elérése érdekében, mégis fényévekre vagyunk a megoldástól. Nem közelebb kerülünk a célhoz, hanem egyre távolabb tőle. Belebonyolódunk, és egyre jobban csökken az esélyünk, hogy valaha is a végére érjünk.
A családi karma feloldásához iszonyú szívósságra van szükség, és eltökéltségre, hogy a probléma végére járjunk, ugyanis valószínűleg már nem saját karmáról van szó, hanem a család valamelyik tagja által hátrahagyott "feladatról". Ez azért nem igazi feladat, mert Ő is képtelen volt kilépni abból a szerepből, melybe többször is belekényszerítette az élet, és ott is ragadt, már nem tudni, hogy a szerep volt-e előbb, vagy a probléma?
  Ha egy ilyen helyzetet akarunk kibogozni, hajrá, itt vannak hozzá az energiák, 2012-ben az ÉLET nem engedi tovább halogatni a feladatokat, addig gyötör, amíg elé állunk, szembefordulunk vele, és újult erővel  -  esetleg mások segítségével   --  megkeressük a megoldást. Már nem is igazán a megoldáson van a hangsúly, inkább az addig megtett úton, ugyanis, akikkel addig találkozunk, amit a célig megvalósítunk, amiről lemondunk, az az igazi kihívás. Az átalakuláson van a hangsúly, a belső változáson, és ezáltal oldódnak meg a külső körülmények.
Belső világunk mélyen eltemetett élményei, érzetei előtörnek egy-egy probléma kapcsán, és ha aktívak voltunk az elmúlt évtizedben, akkor döbbenten kérdezzük, "ez meg mit keres még itt?" Már régen feldolgozódott, többször is, mi a feladat még ezzel egyáltalán?
Mi miatt teszi vissza az élet újra és újra?
  Ilyenkor a háttérben valószínű okként felmerülhet a szülők-nagyszülők által generált adósság. Nem tudtak túllépni egy régi sérelmen, nem tudtak megbocsájtani, vagy nem tudtak uralkodni szenvedélyükön, és visszamaradt a feladat az utódokra. Kéretlen feladat, melyet fel kell oldani, mert valamelyik gyermekünkön látjuk viszont nagyanyánk, nagyapánk viselkedését.Az Ő életüket is megkeserítette, a gyerekünkét, vagy a sajátunkat is rombolni fogja.
Van-e kiút ilyenkor? 
Az előbb említett szívósság és kitartás kell hozzá, mert mélyen van elrejtve, hatalmas energiára tett szert az idők folyamán. Több generáción is átívelt a töltete, és az arra fogékonyabb utódoknál aktiválódott is, megkeserítve ezáltal életüket. Ez lehet szenvedélybetegség, harag, bűntudat, megfelelési kényszer, szexuális probléma, betegség halmozott előfordulása a családban, öngyilkosságok gyakori előfordulása a családban, pánikbetegség, rögeszme, túlzott reagálás stresszhelyzetben, depresszió, stb., nincs se vége se hossza a lajstromnak.
Nagyon sok módszer alkalmas a harmónia visszaállítására. Az általam ismert és tanult módszerek is hatékonyan felszínre hozzák az okokat, és szerencsére rövid időn belül felszabadulnak a beblokkolódott energiák, és tud az életünk tovább haladni a fény felé.Családi karmikus oldások alkalmával hatalmas energiák szabadulnak fel, és még olyan rokonra is hatással vannak  --  anélkül, hogy tudomása lenne a kezelésről  --  akinek fogalmuk nincs a kineziológiáról. A felszabadult energia gyógyít, harmonizál, erőt ad a tevékenységek elvégzéséhez.

2012-ben a fény igyekszik "betörni" az éltünkbe, vagy legalábbis azokéba, akik hajlandók a fény felé fordulni, hajlandók a megbocsájtásra, a szeretetre, a megbecsülésre, és hajlandók először önmagukon, majd másokon szeretettel segíteni.

Várok mindenkit, aki szeretne önmagán, családján, karmikus feladatain dolgozni.

Várok mindenkit, aki aktívan részt szeretne venni a szeretet és fény energiáinak mindennapos használatában, továbbításában.
 

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...