2013. május 8., szerda

Visszatérő, gyötrő gondolatok

A legegyszerűbb folyamatok is ellenségeinkké válhatnak, ha nem tudjuk őket kordában tartani.

Vonatkozik ez a gondolatainkra is. Teljesen természetes, hogy gondolatok cikáznak a fejünkben, míg ébren vagyunk. A probléma akkor kezdődik, ha túl gyorsan pörögnek a gyötrő gondolatok, túl intenzívek, gyorsan váltogatják egymást, vagy intenzív érzelmek járulnak hozzá.

Ezekből egyenesen következik a fizikai test legyengülése, majd megbetegedése, érzelmi téren depresszió, az energiák lefagyása. A rengeteg  "agyalás"  ugyanis rengeteg energiát emészt fel, nem marad az öngyógyításra, az önérvényesítésre.
Ha ez odáig fokozódik, hogy este sem tudunk lepörögni róla, akkor az éjszakáinkat is tönkre teheti. Altató, nyugtató lenne a megoldás, vagy van valami más kiút is?
Ebben az esetben nem tudunk senkit felelőssé tenni, ugyanis a saját gondolatainkat magunknak kell irányítani.     Itt nem sokra megyünk a hibáztatással, idegeskedéssel, csak a nyugalom és higgadtság segít.
Energetikai tisztítások alkalmazásával, jóga gyakorlatokkal, gondolat- kiüresítéssel lehet csillapítani, majd lecsendesíteni a felbolydult tudatot. Ilyenkor szinte érezzük a feszültséget az agyban, az intenzív agymunka hatására.
Június 5-én induló tanfolyamon megtanulhatóak azok a technikák, melyekkel uralni lehet a gondolatokat, tisztítani az energiarendszereket, és némi önismeretre szert tenni. A siker hatására az  önbizalom, önértékelés  növekszik, ez a tanfolyam igazi célja.

A tanfolyamról bővebben a : http:// kinezstudio.hu  -n bővebben lehet tájékozódni.

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...