2014. február 2., vasárnap

Párkapcsolatok megtört fénye 2.


Az ősök által örökített minták a DNS hatalmas rendszerébe bekódolva csak alkalmas életszituációkra várnak, hogy aktiválódhassanak, és akadálytalanul kifejthessék hatásukat.  A pozitív, építő jellegű kódokkal rendelkező embereknél, sokszor számukra is érthetetlen, miért mennek ilyen jól a dolgaik, a többiekről nem is beszélve, akik irigyen szemlélik, milyen könnyű is bizonyos dolgokat áthidalni, megoldani egyes embereknek.
Ők azok, akiknek az őseik sokat fáradoztak az egészséges, élhető minták fizikai síkon való rögzítésén. Vagyis okosan, indulatoktól távol tartva magukat, de nagyon aktívan részt vettek az ÉLET által eléjük tett feladatok minden érintett számára legjobb megoldásának megtalálásában.
Az Universumban van egy olyan törvény, mely szerint minden egyensúlyra , harmóniára, nyugalomra  törekszik,  ami a Létben van.   Ez a kiegyenlítődés  törvénye.
„A számla úgyis mindig kiegyenlítődik!” – szoktuk is mondani.
„Mindennek megjön a böjtje.” – szlogenjeinkben is benne van ennek a törvénynek a realitása, ismerete.
Az éjszakát nappal követi, a fényt árnyék, a nagy kilengéseket csendes időszakok, hogy az egyensúly meglegyen.
Azokkal a mintákkal nincs is semmi tennivalónk, melyek megkönnyítik az éltünket, azokkal van dolgunk, melyek megnehezítik. Minden erőfeszítéseink ellenére sem akarnak összejönni, jóra fordulni, mert nincs helyes, a gyakorlatba átültetett ismeretünk. Ilyenkor kell visszanézni a múltba, mit is hoztunk magunkkal, kitől örökölhettük, és miért kell éppen nekünk változtatni a mintán. Rengeteg összefüggés megvilágosodik egy-egy felismerés kapcsán, és életünk bármely területe rendbe tehető.
Nincs kivétel, ha okosan, következetesen állunk neki, a siker nem marad el.
Legyen az párkapcsolati, gyermekneveléssel összefüggő, szülőkkel való konfliktusok, munkahelyi, idegen emberekkel- szomszédokkal kapcsolatos, egészségügyi, esetleg szexuális, tanulási vagy utazással összefüggő.
Az irigység, féltékenység, elismertség hiánya is hatalmas energiákat képes beblokkolni, és megkeserítheti a mindennapokat. De a lustaságot, a fáradékonyságot, kedvtelenséget, depressziót is a rossz beidegződéseknek, kódoknak köszönhetjük.
Tehát az életünk bármely területe akadozik, annak oka nemcsak bennünk keresendő, hanem az örökölt viselkedésmintákban. Ez nem felmentést ad, hanem arra sarkall, hogy saját érdekünkben megmozduljunk, és rendbe hozzuk az életünket, felelősséggel, hogy a gyermekeink már ne örököljék a lenyomatokat, saját életünk boldogabb, kiegyensúlyozottabb legyen.
Oldások befejeztével mindig rájövünk, miért volt szükség a negatív szituációkra, ugyanis a változások meglépése mindig rengeteg pozitív hozzáállást hoz, és minőségi javulást az adott életterületen.

Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen változtatna az érzésein, a mindennapjain!

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...