2023. november 5., vasárnap

Elementárok


 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves vagy már zavaró hitrendszerek hátterében régi energia minták állhatnak. Ezeket elementároknak nevezzük. Őket mi hoztuk létre, a mi teremtéseink. A körülöttünk lévő Mátrix élő, fotonokkal rendelkezik, melyeknek viselkedései a DNS hatására megváltoznak, majd ugyanúgy maradnak akkor is ha már nincs jelen a DNS. Ezek kísérletekkel bizonyítottak.

Az ember rendszerében ez úgy mutatkozik meg, hogy amikor egy-egy szituációban helytállunk, vagy megfutamodunk, vagy egyszerűen csak részt veszünk:

ott az érzelmeink és gondolataink feltöltik a tér és az auránk egy részét, azután elmeséljük érzelmekkel  telítve a történetet -esetleg többször is - mindannyiszor energiát adva az alap energia halmazhoz. Ezáltal az gyönyörűen gyarapodik, növekszik, majd befészkelve magát a gondolatainkba még naponta többször eszünkbe is jut.... és már van is egy érzelmekkel, programokkal feltöltött energia csomagunk. A sajátunk, nem kell a szomszédba menni érte, kéznél van, és ha hasonló szituációban találjuk magunkat:

aktiválódik. Hasonló rezgés, negatív érzelem, program hatására újra aktívvá válik és mivel már volt ilyen esemény kapcsán tapasztalatunk, ugyanúgy zajlik le, mint első alkalommal. Majd még néhányszor ismétlődik és már van egy kész viselkedésmintánk az adott szituációkkal kapcsolatban.

Ha ez nyugodt, higgadt, kiegyensúlyozott viselkedés akkor senkit nem zavar, legfeljebb annyit jegyeznek meg a többiek : hogy tudsz ilyen nyugodt maradni?

Ellenkező esetben viszont zavaróvá válik, amikor nem a szituációnak megfelelő a reagálás, magunkat és másokat is frusztrálhat illetve kifejezetten kellemetlenné válhat és inkább eltávolodunk az emberektől, helyektől csakhogy ne kelljen átélnünk azt az érzelmi felindulást, melyet saját magunknak is okoztunk.

Ez az energetikai folyamat azután addig jelentkezik újra és újra, dübörög egyre hevesebben, amíg megoldást nem találunk az átalakítására. Az Univerzumban minden egyensúlyra törekszik, harmóniára, és energia nem vész el csak átalakul: tehát megoldást kell találni az átalakítására.  

Ha hasonló problémával találod szembe magad, vagy szeretteid között van valaki, akinek segítségre van szüksége, hívj a 0630/ 99 62 549-es számon, szeretettel várom megkeresésed.

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...