2012. január 2., hétfő

Angyal klub

Az Angyaloktól sokféle módon kérhetünk segítséget, ők nagyon szeretik az embereket, és igyekeznek mindenben segíteni nekünk, hogy milyen módon, és miben tudnak segíteni, azt a tanfolyam alatt tanuljuk meg, és a cél, hogy a gyakorlatba átültetve a mindennapokban alkalmazzuk majd ezt a tudást.

Angyali segítség

tanfolyamon a meditáció során felvesszük a kapcsolatot Őrangyalainkkal, különböző életterületekhez tartozó Angyalokkal, és megtapasztalhatjuk áldásos tevékenységeiket, és hatalmas szeretetüket!



Ők várják, hogy szólítsuk őket, és segítsenek nekünk, és szolgálják mindenben a jót. Igaz szeretettel fordulnak felénk, és biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak a mi akaratunk teljesül, hanem a magasabb akarat szándéka is, mivel az Angyalok azt is figyelembe veszik.
Várok mindenkit, aki szívesen fordul az Angyalok felé, és szeretne harmóniában, boldogságban, békében élni a mindennapokban.

Legközelebbi Angyalklub: 2012. márc. 07-én szerdán 17.45-kor
Helye: Budaörs, Csata u. 15. Himalája Sóbarlang
Részvételi díj: 4000.- Ft.
Előzetes bejelentkezés szükséges: 06 30 / 99 62 549-es telefonon.

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...