2009. április 5., vasárnap

Pozitív gondolkodás

Sajnos rengeteg téveszménk van, melyek életünket megkeserítik. Ezek általában gyermekkorból származnak, szüleinktől, nagyszüleinktől, tanárainktól. Valamikor esetleg időtállóak is voltak, mert féltek-óvtak bennünket, ill. szerették volna, ha valamit egy életre megjegyzünk.
Ezzel ma már csak az a baj, hogy idejét múltak lettek, rosszabb esetben gátolnak minket a változásokhoz való pozitív alkalmazkodásban. Nagyon nehéz ezeken a régi hitrendszereken túllépni, de előbb illene felismerni őket, hogy egyáltalán melyik régi "programunk" gátol ma már a párkapcsolatban, melyik a munkahely megtartásában, melyik a boldogulásunkban, melyik okoz betegséget esetleg?


Ha sikerül is beazonosítani őket, felmerül a kérdés: hogyan kezdjünk neki a több évtizedes program törlésének? Hogyan programozzuk be az újat, hogyan fog az hatni, megvalósulni életünkben. Mi az, amivel kapcsolatban programozhatunk? Nem ártunk-e valakinek esetleg?
Milyen új program a legmegfelelőbb számunkra?
Ha felmerülnek Önben ilyen, vagy hasonló kérdések, kineziológiai oldások során szembe nézhet a múlt már elavult energiáival, hitrendszerével, és túlléphet véglegesen azokon az érzelmeken, rögeszméken, melyek már csak hátráltatják. Az oldások során új alternatívák merülnek fel, nyomasztó gondolatok törlődnek véglegesen.

Várom szeretettel: 06 30/ 99 62 549.
Érdligeten, Budakeszin.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Csak pozitívan! Szeretném a figyelmedbe ajánlani a nemrég megjelent legújabb könyvemet. A címe: Pozitív gondolatok kalendáriuma - Napi bölcsességek az élethez. Ezen kalendáriumban az év minden egyes napján szerepel egy pozitív, illetve egy optimizmust sugalló gondolat attól a híres embertől, akinek az adott napon van a születési, illetve a halálozási évfordulója. Ezt a különleges gondolatkalendáriumot, amely Magyarországon egyedülálló, könyvesboltokban nem vásárolhatod meg, csakis kizárólag tőlem vagy a kiadótól lehet megrendelni. Amennyiben téged is érdekel ez a gyűjtemény, írj az e-mail címemre (zolinymus@freemail.hu), hogy elküldhessem a könyv további adatait, illetve részleteket belőle.
Végezetül egy idézet a könyvből: „Ne feledd: egy jó gondolat szebbé teheti a napodat!”

Üdvözlettel:
Vas Zoltán

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...