2010. május 3., hétfő

Fogyókúra, lúgosítás

Az elhízás lelki okora vezethető vissza. Kineziológiai oldás segít a régi viselkedésmintákon túllépni, más, új, életerőt aktiváló gondolkodásmódot,hozzáállást kialakítani.
Közben beiktatjuk a személyiségfejlesztő, önvizsgáló,analizáló módszereket a kliens mindennapjaiba. Tehát lelki-szellemi szinten az átalakulás megtörténik, fizikai szinten pedig komoly éltmódváltáshoz vezet a módszer.
A jelenlegi, a Földet körülvevő egyre magasabb rezgésszámú energia magasabb rezgésű ételek fogyasztását követeli tőlünk. A fizikai test jelzi, hogy változásokra van szüksége, csak nem mindig tudjuk mire szeretné felhívni a figyelmünket.
Testünk edzését és táplálását tudatossá kell tennünk, hogy egészségünk és erőnlétünk sokáig megmaradjon.
Végleges életmódváltásról van szó, mely testsúlyunkat csökkenti, erőnlétünket növeli. és a saját életünkhöz való hozzáállásunkat változtatja pozitív irányba. A hiányzó eszenciát / jókedvet, boldogságot, harmóniát hozza vissza a mindennapjainkba.
Érden, II.ker. Margit krt-on rendelek, +36 30 99 62 549-es telefonszámon várom azokat, akik szeretnének lefogyni, változni, és jókedvűen irányítani az életüket.

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...