2012. augusztus 21., kedd

Tanulási blokkok oldása

Szeptemberben ismét előtérbe kerülnek azok a feladatok, melyekkel gyermekeink előző évben is nehezen birkóztak meg, most újra itt a feladat, feltuningolva, kicsit más formában, de mint szülők minden évben újult erővel láthatunk neki a következő tanévnek.
Tavaly sem volt egyszerű a gyermekünket tanulásra ösztönözni, idén vajon mitől változna a helyzet?
Szerencsére van megoldás, hála azoknak az amerikai kutatóknak, akik szintén hasonló kérdésekre kerestek megoldásokat, és ki is dolgozták azt a módszert, mely alkalmas a gyermekeinken lévő blokkok, energetikai nehézségek feloldására, és egyszerű energetikai gyakorlatok segítségével a tanulás, tanulási kedv aktiválására. Valamint a felelési és vizsgadrukk kiiktatására, és a stresszhelyzetekben átélt viselkedésminták átalakítására.
A témával kapcsolatban még a http://kinezstudio.hu - n lehet olvasni, vagy ahttp://kineziologiastudio.com -n nagyon sok olyan érdekes írás található, melyek kapcsolódnak a témához.
Kineziológiai oldások segítségével a tanulási blokkok kiiktathatók, már néhány kezelés alkalmával, és a sok gyötrelem helyett,a gyermekeink szívesen tanulnak, és sikereket érnek el tanáraik és osztálytársaik előtt.

Most szeptemberben akció várja az elszántakat: egy alkalmas kezelés  : 4.500.- Ft,
hat alkalmas kezelés esetén:  24.000.- Ft a bérlet.

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné, hogy gyermeke számára öröm legyen iskolába járni, tanulni.

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...