2012. november 5., hétfő

Sorselemzés

Mit rejtenek a mindennapi "véletlenek" ?
Lélekelemzés, sorselemzés
  Felmerül időnként a kérdés a halandó emberben, vajon azok a szituációk, melyeket naponta elénk tár az élet, mennyire szólnak személy szerint nekünk, és mi az üzenetük, mire kellene, hogy felhívják a figyelmünket. Kell-e odafigyelni rájuk, vagy betudhatjuk a puszta véletlennek, és éljük tovább a mindennapok forgatagát, újra és újra hasonló szituációkba "belekeveredve"?
  Ha ez a kérdés felmerül, már jó úton vagyunk, ugyanis a kérdés feltevése arra ösztönözhet bennünket, hogy elinduljunk a válasz megkeresésére, igénybe vegyük a lélekelemzést, sorselemzést. Ha igazán érdekelnek minket a szituációk mögött húzódó összefüggések, akkor nagyon sok módszer van, hogy megkapjuk a választ. Rengeteg Tarot-kártya fajta, Ji-king, Symbolon kártya, Osho Zen Tarot kártya, Bach virágterápia, Angyal kártya, Kryon kártya áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy analizáljuk a háttérben meghúzódó okokat, illetve megtaláljuk, használható tanácsot kapjunk arra nézve, hogy a különböző szituációk hogyan oldhatók meg, hogyan kell viselkedni, miközben zajlanak, vagy hogyan kell ügyesen kimanővereznünk belőle.
Mikor érdemes hallgatni, mikor célszerű konfrontálódni, és mikor kell messze elkerülni fizikálisan is bizonyos időre bizonyos személyeket. 
Most nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy ne kelljen személyesen eljönni, rengeteget utazni, sok időt vesztegetni, mert a skype előnyeit kihasználva, ez mind megoldható. 
A nagyszerű dolgok mind egyszerűek, ha nem bonyolítjuk túl őket, ezért skypon lehet tanácsot kérni, előre leegyeztetett időpontban, fel tudjuk venni a kapcsolatot, és végigelemzem azokat az információkat, melyek a háttérben meghúzódnak. A távtanácsnak rengeteg előnye van, késő esti, kora reggeli időpontoktól kezdve, a heti több alkalom, és a néhány sorral előbb említettek is.
Felgyorsult világunkban, mikor gyorsan kell dönteni, nem árt egy kis megerősítés, mi várható, ha egyik, mi várható, ha másik irányba indulok el.....?
Amikor az adott probléma lelki háttere kiderül, a megadott Bach-virágterápiával, kristálykövekkel otthon célirányosan érdemes kezelni még önmagunkat, mert a siker így hamarabb elérhető.
Szeretettel várom hívását a 06 30 99 62 549-es telefonon, vagy a kinezstudio@gmail.com-on az érdeklődését, a részletek megbeszélése céljából.

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...