2013. február 23., szombat

Önismeret

Személyiségfejlesztés

Mindazok az akadályozó viselkedésminták, melyekkel nap, mint nap szembe kell néznünk, a múltból erednek. Sajnos rengeteg negatív minta van a tudatalattiba bezáródva, és akadálytalanul fejtik ki hatásukat, mindaddig, míg nem tudatosul bennünk, hogy hogyan lehet kiiktatni az életünkből.
Ha már felismertük a rossz, idejétmúlt mintát, az még nem elegendő ahhoz, hogy túllépjünk rajta. Egy felismert tulajdonság, csak kritikai érzékünket növeli, a megoldás még messze van. Számtalan hasonló szituációban találjuk magunkat, mire ráismerünk a mintára.
Sok kellemetlenségtől és kudarctól megóvjuk magunkat, ha szakemberhez fordulunk időben. Ha a környezetünkben lévő emberek folyton visszajeleznek, hogy változtassunk bizonyos hozzáállásunkon, stresszes életformánkon, érdemes utána járni, mert a közvetlen környezet a legjobb tükör az "elállítódásunkra".
Sajnos ilyenkor megtámadva érzi magát Egónk, és azonnal szemben álló lesz, mely csak az elodázást segíti elő. Ragyogó ötletektől vezérelve azonnal visszatámad, és megmagyarázza, nem is bennünk van a hiba, hanem a fél világban, de főleg abban, aki jelezte, valami nincs rendben a hozzáállásunkkal.
Ezeket a hátráltató viselkedésmintákat nagy szeretettel kell fogadnunk, mert hozzávezetnek a lelki fejlődésünkhöz, rávezetnek egy útra, melyen ha elindulunk, bölcsebbé, toleránsabbá, boldogabbá válhatunk, kellő kitartással felvértezve természetesen.
Ha ez megadatik, akkor bizonyos idő után megtaláljuk lelki békénket, nyugalmunkat, elmúlik a magányosság érzése, a szorongás, elfogadjuk az élet kihívásait, feszültségmentesek leszünk. Sok munka szükséges hozzá, de a végeredmény miatt megéri, az élet békében és nyugalomban sokkal kellemesebb leélni, mint feszültségben, stresszben.
Szeretettel várok mindenkit egyéni vagy csoportos önismereti  foglalkozásokra, aki szeretne harmóniát, nyugalmat az életébe.

Csoportos foglalkozás indul Érden:

2013. március 13-án 10 órakor.

Egy alkalom 3000.- Ft.

bővebb infó kinezstudio.hu
kineziologiastudio.com  található

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...