2014. január 15., szerda

Belső Bölcsesség

Intuíció
Amikor visszagondolunk életünk jól működő időszakaira, arra a következtetésre jutunk, hogy a "dolgok csak úgy jöttek, és minden, mindig időben érkezett", különösebb erőfeszítés nélkül sikerült őket összehangolni, elérni a kívánt eredményt.
De, sajnos, nem világos, hogyan jutottunk el ebbe a felemelő állapotba. Csak tettük a dolgunkat, semmi különösebb..
Ma viszont, hiába akarjuk, hogy visszajöjjön a régi "hullám", és előrerepítsen, nem nagyon igyekszik, nemhogy röpíteni, még segíteni sem.
Vajon mi történt?
Az életerő energiára való rácsatlakozáshoz jó lelki, szellemi és fizikai állapotban kell lennünk, másként elérhetetlen. Felhőkön át nem süt a nap, csak törten átszűrődik...
Az életerő sem tud átjönni a negatív energiákkal kibélelt aurán. Ha keserűség, harag, depresszió, betegség, csalódottság, gyengeség, pénzhiány foglalkoztat bennünket, nem kapunk hajtóerőt az ebből való kilábaláshoz. Pedig pont akkor kellene a legnagyobb segítség.
Fura fintora a Sorsnak.
De az is lehet, hogy éppen meg akar tanítani arra minket, hogy a legkilátástalanabb helyzetből is van kiút.
"- Már nem is tudom, hogy keveredtem ki belőle...
-Egyszer csak beindult az Élet körülöttem, és tudtam, mit kell tennem..."
Amikor sikerül elérni   - csak egy villanásra is  -  hogy jó kedvünk legyen, kevésbé érezzük nyomasztónak a helyzetet, Belső Bölcsességünk azonnal tudatja, nem annyira reménytelen a helyzet. Ezért érdemes barátok közé menni, kimozdulni otthonról, mert ilyenkor az önsajnálat elfelejtkezik kis időre magáról, és már be is indul az intuíció.
A belénk kódolt megoldó kulcs, melyről nem sokat tudunk, csak időnként, utólag véljük felfedezni jótékony hatásait. Amikor hallgatunk önMagunkra, a Belső Magra, sokkal egyszerűbbnek, elérhetőbbnek tűnnek a dolgok, mint egyébként.
Hogyan tudjuk felvenni a kapcsolatot önMagunkkal?
Meditáció, yóga, sport, Prána-,  Reikienergiával, és természetesen kineziológia segítségével. Tudatosan, amikor éppen szükség van rá, amikor a problémáktól szürke a kék ég, a kineziológia akkor is hatékonyan segít átlátni a szituációkat, a párhuzamokat, és megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.
Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné intuícióit tudatosan működtetni. 

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...