2010. április 11., vasárnap

Testregenerálás

Aromás testtekercselés, mely Ausztriából származik, természetes növényi alapú hatóanyagokat tartalmaz. Természetgyógyászati célokra kifejlesztett, SANO VERA termék, nemcsak helyileg kezeli a felületet, hanem az egész szervezetet munkára készteti, a szervezet öngyógyító erejét aktiválja.
A módszer hideg-meleg érzet hatásán alapszik, a gyógynövények és illóolajok segítenek abban, hogy először hidegérzet lép fel, majd bőrmelegség.
A szervezet energiát szabadít fel, melynek során felhasználja az elraktározott tápanyagokat, és megindítja a salaktalanító, méregtelenítő folyamatokat.
Tekercselés előtt köpölyözéssel fellazulnak a bőr különböző rétegei, így még mélyebbre jutnak a hatóanyagok. A kezelés időtartalma kb. 1,5 óra: tekercseléssel egybekötött köpölyözés. A köpölyözés kézi vákumozást jelent, melynek során annyi levegőt szivattyúzunk ki a köpölyből, hogy fájdalommentes legyen az eljárás.
A cellulitot és terhességi csíkokat eltünteti, a visszeret, a tapasztalatok szerint, jelentősen csökkenti.
Bejelentkezés: 06 30 99 62 549.

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...