2019. január 13., vasárnap

Kvantumgyógyászat II.

A fizikai test rendelkezik öngyógyításhoz szükséges tudással. Mégsem érezzük magunkat egészségesnek, mégis felborul a hormon- immun- vagy más szervrendszerünk és időnként mindenképpen orvosnál a helyünk.
Vajon miért nem vagyunk mindig egyensúlyban, harmóniában a lelkünkkel, szellemünkkel és ezáltal a fizikai testünkkel? Ugyanis a fizikai testünk tükrözi az előbbiek állapotát. Őszintén, áltatások, hazugságok nélkül...
Amikor "letérünk az utunkról", nem a saját sorsunkat éljük, hanem valaki más életcélját hisszük a magunkénak és az Élet figyelmeztet különböző jelekkel, hogy vegyük észre ezt. Ilyenkor még fel sem tűnik, hogy nekünk szólnak ezek a jelek, csak furcsálljuk, mennyire találó, a mi problémánkhoz is illene akár.
Ha nem tudatosítjuk, nem ülünk le meditálni, elmélkedni, mi lenne ha más nézőpont szerint vezetnénk az éltünk valamely területét, akkor betegség, súlyosabb esetben baleset állít meg bennünket. Amikor betegséggel kell szembenézni, a Forrással való kapcsolatfelvétel elősegíti a gyógyulást. Végül is mindig a Forrás segít, tehát érdemes a meditációkat rendszeressé tenni. Akármilyen tevékenység megfelelő erre: van, aki főzni szeret, sportolni, gyalogolni, stb: ilyenkor elmerül a gondolataiban, végigpörgeti a lehetséges feltételeket, megoldásokat, és már fel is vette a kapcsolatot a Forrás Energiájával. Azután pár nap múlva beindul a gépezet és jönnek a kézenfekvő megoldások, és szorgalmasan végig kell vinni őket.
Mindig nagyon fontos a tevékenység, a tett, nem szabad ölbe tett kézzel ülni, siránkozni, hanem tenni kell. "nem sírni, bírni kell" - mondta egy neves terapeutafeleség.
Betegség esetén célszerű megkérdezni a fájdalmat, a tünetet, mit akar sugallni, mi az, amit nem teszünk meg, vagy nem merünk nemet mondani és erőn felül teljesítünk, mi az oka annak, hogy ő itt van, milyen tanácsot tudna adni nekünk? Ha megértjük az okot és teszünk is azért, hogy megszűnjön, átalakuljon, elmúlik a betegség. Tehát ha megszűnik az ok, elmúlik a betegség. 
A Forrással való kapcsolatfelvétel hatására egyszerűbbé, egyértelműbbé válnak az életünk fura dolgai, a Forrás nem bonyolítja túl az életet, arra itt vagyunk mi. Viszont van humora, és megérteti velünk saját viselkedésünk paradoxonjait. /folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Elementárok

 A konzultációk során  a klienseknél gyakran előforduló visszatérő viselkedési zavarok, régi rossz, idejétmúlt beidegződések valamint téves ...